CAPSALOON

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1644 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Capsaloon. Meer weten? Ontdek meer

28 jan 2023 om 22:02 Goed en lekker als altijd
28 jan 2023 om 3:04 Ik had een Kapsalon gekocht en ik ben Niet tevreden!! Veel kip niks van friet, kan NIET !! MENSEN WERKEN HARD VOOR HUN GELD ! Veel kip niks van friet
23 jan 2023 om 20:10 Top verzorging
22 jan 2023 om 19:01 Lekker veel knoflooksaus, goed gevuld. En lekkere baklava!
22 jan 2023 om 17:44 BESTE KAPSALON IN ALMERE! we kregen ook nog is gratis baklava als extra. Wij bestellen alleen bij capsaloon voor doner noooit bij andere zaken. Je krijgt een lekkere goed gevulde kapsalon en altijd veel knoflooksaus. Mashallah groetjes Mounir
22 jan 2023 om 12:11 Eten zoals altijd goed maar moest belachelijk lang wachten en waren me drinken vergeten maar wel zo netjes om me een blikje gratis te geven
21 jan 2023 om 14:17 Lekker en snel !
16 jan 2023 om 22:22 Until you pay 40€ for order it's oksy bit when I ordered for 10€ they gave me something strange....
15 jan 2023 om 20:23 Echt super snelle bezorging ,toppers
8 jan 2023 om 15:33 Lekkere Turkse pizza met doner, correcte bezorging.
5 jan 2023 om 8:26 Meestal alles lekker en goed, deze keer echter voedselvergiftiging opgelopen.
4 jan 2023 om 21:03 Slechte service, brutaal en respectloos, patat niet vers.